Your daily briefing for podcasting and on-demand


Takakansi - podcast kirjoista ja lukemisesta

 no ratings yet: be first

A society & culture podcast in Finnish from: Marko Suomi
Add hosts, guests and other creators at Podchaser
Website: https://takakansi.fi

Takakansi on podcast kirjoista ja lukemisesta sekä lukemisen vaikutuksesta meihin ja maailmaan. Tavoite on tuoda monipuolisia näkökulmia lukemiseen ja jakaa erilaisia keinoja avartaa omaa lukemista. Takakansi löytyy kaikista podcast-palveluista sekä osoitteesta https://takakansi.fi

Vieraina on lukijoita, kirjailijoita, asiantuntijoita ja muutenkin kiinnostavia ihmisiä. Teemat pyörivät laajasti kirjojen ja lukemisen ympärillä, ja joskus myös sivuraiteilla, kantavana teemana on kuitenkin lukemisen ilo. Käsittelyssä on ollut tähän mennessä mm. väärin lukeminen, äänikirjat, lukuvalmennus, pelisivistys, ylisuorittaminen ja kirjoittaminen. Tuottajana toimii Marko Suomi.

Hosted by Soundcloud
This podcast is insecure 

Listen now

Listen elsewhere

Apps shown above are appropriate for your device. See all platforms.

Information for podcasters

Tools

Privacy: In common with all podcast players, pressing "play" on the inbuilt player above will download the audio directly from the podcast host, and in doing so will share some personal data (like your IP address or details of your device) with them.
Links: Bullhorn, iHeartRadio, iVoox and Spotify do not have official APIs: we are using best endeavours to match their podcast catalogue with this podcast.
Cache: We cache most information on these pages, and are currently caching pages for at least fourteen days. This page was produced on January 7 at 04:47:02 UTC. Flush the cache

Get a global view on podcasting and on-demand with our daily news briefing

Subscribe to our daily newsletter by email, free