Your daily briefing for podcasting and on-demand
“Slip din indlæring fri” med Laura Valesin


QR code - scan this to listen

“Slip din indlæring fri” med Laura Valesin

An education podcast in Danish from “Slip din indlæring fri” med Laura Valesin
Website: http://www.italiensksprogcoaching.dk

Opnå en let og glædesfyldt oplevelse ved at tilegne dig ny viden og dyk med denne podcast ned i alt det mentale 'udenoms’, der spænder ben for din indlæring - alle de mentale udfordringer og blokeringer; Alt dét som faktisk ikke handler om selve stoffet, du er ved at lære.
Jeg er sprogcoach, kartograf og ekspert i at kortlægge indre og ydre landskaber. Således tager min undervisning også altid hånd om de indre udfordringer ved at lære et nyt sprog sideløbende med indlæring af sprogets ydre struktur. Du kan læse mere om dette samspil i min bog “Lauras blogprosa”, der er ti års blogindlæg om sprogtilegnelse, OG så kan du lytte til dem alle her - indtalt af mig.
Jeg er cand.ling.merc. og statsautoriseret translatør i italiensk, halvt dansk, halvt italiensk (veneziansk), dobbelt statsborger og to-sproget. I 13 år har jeg drevet firmaet Italiensk Sprogcoaching, der tilbyder privatundervisning på forespørgsel mm. (tjek www.italiensksprogcoaching.dk for mere info + webshop med mine kurser).
Følg mig også på instagram under Italiensk Guru, hvor jeg forsøger at inspirere til lidt italiensk drys udover den danske hverdag 🇮🇹

Soundcloud
Hosted by Soundcloud

Listen

Keep up to date with Podnews

Our daily newsletter has the latest news for podcasters and podcasting, including jobs and events.
Our privacy policy keeps your data safe

Information for podcasters

Privacy: In common with all podcast players, pressing "play" on the inbuilt player above will download the audio directly from the podcast host. That will share some data (like your IP address or details of your device) with them.
Affiliate links: This page links to Apple Podcasts. We may receive a commission for purchases made via those links.
Cache: This page was produced on June 24 at 10:08:58 UTC. Refresh this page

Get a global view on podcasting and on-demand with our daily news briefing