Subscribe by email, free
Your daily briefing for podcasting and on-demand
Podster lancerer første danske true crime podcast med Acast

Podster lancerer første danske true crime podcast med Acast

Pressemeddelelse · Copenhagen, Denmark ·

Forhøret kommer oprindeligt fra Sverige, og har mere end 150.000 ugentlige lyttere. Nu vil globale podcast gigant Acast and Podster sammen gøre dette særlige show til en dansk succes.

Den danske start-up Podster specialiserer sig i at tilpasse stærke lokale podcasts til globale formater, så de kan nå en langt større lytterskare og omsætning i nye markeder. I dette eksklusive samarbejde med Acast i Danmark, har Podster mulighed for at tilgå alle Acast- markeder med deres shows, mens Acast understøtter med marketingindsatser for at nå nye, danske lyttere.

“Dette partnerskab er en fantastisk mulighed for både os og de lokale creators at nå et nyt marked. Acast forstår også, at skarpe lydformater kan krydse grænser, og med denne aftale bliver det muligt for os at understøtte hinanden globalt”, fortæller Henriette Høj Gharib, Co- founder og CEO af Podster.

Get the free Podnews newsletter for more like this.
Our privacy policy keeps your data safe.
(Fill this in now; you won’t lose your place!)

Acast nåede for nylig en milepæl med mere end 100.000 podcasts i sit netværk, som samlet genererer over 430 millioner lytninger om måneden globalt. Acast samarbejder med nogle af verdens førende udgivere som BBC, The Guardian, The Economist såvel som nordiske partnere som Schibsted, Finansavisen, Dagens Næringsliv, Altinget, Discovery og TV2, og er nu virkelig spændte over at bringe dette succesformat ud til deres lokale portefølje i Danmark også.

“Vi har set dette show vokse enormt i det svenske marked, som Acast oprindeligt har understøttet igennem distribution, markedsføring og reklameindtægt. Danske lyttere hungrer efter mere true crime med høj produktionskvalitet, og vi er virkelig stolte over at kunne præsentere endnu et kvalitets-show her i Danmark”, uddyber Katrine Storgaard, Content Manager hos Acast i Denmark.

“Forhøret er en helt unik ugentlig podcast; selv indenfor true crime-genren. Skaberne bag serien har fået tilgang til virkelige udskrifter af politiafhøringer og genindspiller dialogen ved hjælp af talentfulde skuespillere for at give afhøringerne liv som en serie-podcast. At udgive dette show som vores første med Acast i Denmark, er noget, vi virkelig ser frem til,” siger Henriette Høj Gharib.

Den første sæson af Forhøret indeholder 8 afsnit, og omhandler mordet på Carolin Stenvall. Politiet afhører mistænkte Toni Alldén, som skal forklare, hvorfor der er fundet spor af Carolins blod i hans bil.

Om selskaberne

Podster er nyt produktionshus for lyd med hovedkontor i Danmark, der så dagens lys i maj 2022. Podsters mål er at give de mest populære podcasts fra et lokalt marked liv på nye sprog og markeder.

Siden 2014 har Acast skabt verdens mest værdifulde podcast markedsplads, understøttet af teknologi der forbinder creators, annoncører og lyttere. Acast opererer globalt og har hovedkontor i Stockholm. Acast er listet på Nasdaq First North Premier Growth Market (ACAST.ST).

Lytte

Forhøret
Podster
Play trailer
   more...

Dette er en pressemeddelelse som vi linker til fra Podnews, vores daglige nyhedsbrev om podcasting og on-demand (på engelsk). Dette er genoptrykt ordret; vi kan omskrive overskrifter og beskrivelser.

Acast logoAcastPodster logoPodster

This page contains automated links to Apple Podcasts. We may receive a commission for any purchases made.

Get a global view on podcasting and on-demand with our daily news briefing